ÚJ WEBLAP!

Kedves Barátaim!

Megújult külsővel és folyamatos tartalommal várlak titeket mától az eddig megszokott horvathmisi.hu weboldalon. Terveim között szerepel a folyamatos tájékoztatás a közelgő koncertjeimről (interaktív formában, hogy még könnyebben oda tudjatok találni), fotóimról, megmozdulásaimról!

Nekem tetszik ez az új forma, remélem, nektek is fog! Olvasgassátok, látogassátok rendszeresen az oldalt, osszátok meg a tartalmakat, amik tetszenek és találkozzunk koncerteken, kiállításokon személyesen is!

Szép napot Nektek,
Misi

 

plakat karoly

2018.11.23.

Jenővel tizenhat éve zenélünk, idén novemberben végre megjelent az első közös lemezünk. A lemezt a Boogieman Studioban készült Giret Gábor segítségével. A felvételeken törekedtünk az élő hangzásra, amit a közönség megszokhatott a koncertjeinken is. A lemezen többnyire tradicionális blues dalok feldolgozásai szerepelnek, és egy nagy kedvencünk, George Harrison While My Guitar Gently Weeps című szerzeménye is megtalálható rajta. A lemez szép ajándék lehet a blues kedvelői számára, az elérhetőségeimen keresztül tőlem lehet rendelni.

 

AKTUÁLIS KONCERTEK!

fekete tour1

Plakát

JENCI&MISI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírdetés